Skalica

Tlačová správa mesta Skalica, 17.1.2020

Rozpočet mesta Skalica na rok 2020

Aj napriek ťaživej situácii sme pripravili vysoko prebytkový rozpočet. Zdroje predpokladáme v sume viac ako 750 000 €. Rozpočet sme svedomito pripravili, preto veríme, že spoločne s poslancami mesta rozpočet schválime a mesto bude môcť rozvíjať svoj rastúci potenciál.

,,Poslanci mesta Skalica budú opäť schvaľovať upravený rozpočet na rok 2020. Preto vyzývame poslancov aj občanov, aby  svoje pripomienky k upravenému návrhu rozpočtu mesta Skalica pre rok 2020, ktorý majú k dispozícii od dnes, t.j. 17. januára, predložili. Neschválenie rozpočtu by zapríčinilo veľmi zlý stav v meste a pre jeho obyvateľov,“ hovorí primátorka mesta Skalica Ing. Anna Mierna.

Neschválenie rozpočtu by malo dopad na športové kluby, občianske združenia, na neziskové organizácie, ale najmä na školy a škôlky, nebudú sa môcť budovať parkoviská, vodozádržné opatrenia, ktoré sú v horúcich letných dňoch veľmi dôležité, či realizácie opráv chodníkov, ktoré ocenia všetci občania, mamičky s deťmi a starší ľudia.

NÁVRH ROZPOČTU 2020 NA STIAHNUTIE

Dátum vloženia: 17. 1. 2020 22:15
Dátum poslednej aktualizácie: 29. 1. 2020 13:35
Autor:

rozšírené vyhľadávanie

MESTSKÝ ÚRAD

• Námestie slobody 145/10
    909 01 Skalica
    Slovenská republika
    +421 34 6903 105

Úradné hodiny - klientske centrum (podateľňa, pokladňa, matrika, evidencia obyvateľstva, overovanie):
Pondelok 8:00-11:30  12:30-15:00